Scanianieuws | Michel Oprey & Beisterveld kiest voor S520 New Generation Scania

Nieuws insturen of sugessties voor een mooie reportage?

redactie@v8power.nl
Whatsapp: 06 27 397 760

Breda – Onlangs kreeg Michel Oprey & Beisterveld uit Echt de sleutels van een nieuwe Scania S520 V8 New Generation Scania overhandigd.

Het bedrijf is gespecialiseerd in natuursteen en keramiek en levert het hoogwaardige materiaal dus volledig in stijl bij haar klanten af. De hoge S cabine biedt de chauffeur een superieure werkplek met veel comfort en overzicht. De 4x2 trekker is afgeleverd door de Scania-dealer in Nuth.

 

Al sinds de oprichting van Michel Oprey & Beisterveld in 1968 is het bedrijf verbonden met Scania. In 2001 besloot men om alle eigen materieel te verkopen en vanaf dat moment het totale transport uit te besteden. Om meer flexibiliteit en kostenbesparing teweeg te brengen werd in 2011 besloten om toch weer een eigen trekker te kopen en die voornamelijk in te zetten voor het vervoer van containers. Dat bleek de juiste keuze met de gewenste resultaten. In 2013 werd besloten die auto te vervangen voor een nieuwe Scania trekker. Vanwege de goede ervaringen met Scania in het verleden was de keuze snel gemaakt. 

 

Peter van der Borgh van Michel Oprey & Beisterveld: “Met name de optimale aandacht gedurende het hele aankoopproces en een uitstekende service nadien van de Scania vestiging Nuth, ervaren wij als zeer prettig en belangrijk. Nu hebben we deze auto vervangen voor een nieuwe generatie Scania, type S520. We hebben gekozen voor het nieuwe model omdat Michel Oprey & Beisterveld in de branche bekend staat als innovatief en garant staat voor kwaliteit. Met de aankoop van de S520 Next Generation onderschrijven we deze waardes en zijn we ervan overtuigd dat we met de keuze voor het merk Scania wederom een gouden combinatie zijn aangegaan.”

 

Michel Oprey & Beisterveld is een gerenommeerde naam in de wereld van natuursteen. Al méér dan 40 jaar actief in het vinden van nieuwe soorten, het ontwikkelen van nieuwe trends en het vermarkten van de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Als natuursteenspecialist hebben zij een uitstekend referentiekader en zijn daardoor extra kritisch op hun collectie keramische tegels.

Bron: Scania Nederland B.V.  

Reacties