Sitenieuws | (Advertentie) Rörvikshus stelt zich voor

Nieuws insturen of sugessties voor een mooie reportage?

redactie@v8power.nl
Whatsapp: 06 27 397 760

Een middelgrote en persoonlijke woningfabrikant.
Rörvikshus is een middelgrote en persoonlijke woningfabrikant, maar dat biedt     perspectief.  Wij werken effectief en hebben oog voor details. Alle werkzaamheden gebeuren in warme en droge hallen. Hier hebben wij gevoel voor hout, een uitstekend natuurproduct, gedegen constructies en fijne details. Hier bouwen wij het huis  van uw dromen en behoeften, maar ook naar uw budget en de kavelmogelijkheden.  Na een ervaring van 50 jaar als woningfabrikant  weten wij wat comfortabel en veilig wonen is.                 
Ons hoofdkantoor en fabriek staan in Rörvik Zweden. Wij hebben bouwen in Zweden, Holland, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk.

Onze missie
De missie van Rörvikshus is dichtbij, persoonlijk en eersteklas kwaliteit. Lees meer over wat het voor u als onze klant betekent.

Dichtbij
Onze organisatie met eersteklas toeleveranciers nodigen uit  voor een vlotte service en de hoogste kwaliteit voor een redelijke prijs. De verkoper begeleid u tijdens het hele bouwproces. U kunt ons helpen met uw tussentijdse wensen/ opmerkingen kenbaar te maken tijdens  de bouwvergaderingen.  Onze filosofie is dat wij als ´middelgrote organisatie `altijd dichtbij u staan.

Persoonlijk
Wij tekenen samen met u uw nieuwe woning, vanuit onze bestaande woningtypen of vanuit uw eigen schetsen. Wij vinden de juiste grootte voor de kamers, de juiste goot, een juiste nokhoogte  en plaatsen van de ramen - de mogelijkheden om een persoonlijk huis te creëren zijn groot. U kunt hulp krijgen van keukendesigners en andere specialisten wanneer u samen persoonlijke details tot een harmonieus en functioneel geheel wil volbrengen.  Het resultaat van een fantastisch geheel waarin al uw wensen voor de woning worden volbracht.

Eersteklas kwaliteit
Wat is belangrijk een centraal stofzuigersysteem of goed geïsoleerde muren? Of dat de kinderen de stereo zo hard kunnen zetten terwijl ze jullie niet tot last zijn? Kiest u daarbij bovendien voor een elegant exterieur met een prachtig houten geraamte?
Niet alleen het uiterlijk wordt beïnvloed door de wensen rondom de investering, duurzaamheid en levenskwaliteit. Ook de bouwkundige kwaliteit is belangrijk. Daarom bouwt Rörvikshus alleen goed geïsoleerde huizen met eersteklas kwaliteit. Wij noemen dat ingebouwde kwaliteit. Eersteklas kwaliteit is voor ons heel gewoon.

http://www.rorvikshusholland.com/

Reacties